MIAC 8BIT

For Flowcode users to discuss projects, flowcharts, and any other issues related to Flowcode 8.

Moderator: Benj

Post Reply
franky1978
Posts: 7
Joined: Thu Jun 13, 2019 2:29 pm
Contact:

MIAC 8BIT

Post by franky1978 »

hi at all,
i have a flowcode v8 licence but i also have a miac 8 bit whit his licence, how can i use the last one in flowcode v8?
thanks

User avatar
Steve
Matrix Staff
Posts: 3307
Joined: Tue Jan 03, 2006 3:59 pm
Has thanked: 109 times
Been thanked: 418 times
Contact:

Re: MIAC 8BIT

Post by Steve »

To start, select "New Project...Embedded" and choose the "MIAC V2" in the "8-bit PIC" section (the same target can also be found under "Free targets").

If you add the "MIAC (PIC)" component to your project, you will then have access to MIAC macros. This can be found under "Hardware...MIAC Module".

Alternatively, there is a template project for the MIAC with the component pre-loaded. This is under "Open Template...Chips...Other".

franky1978
Posts: 7
Joined: Thu Jun 13, 2019 2:29 pm
Contact:

Re: MIAC 8BIT

Post by franky1978 »

hi Steve,
i have tried but when try to download the project to miac i have this error
"pic compiler toolchain is not installed"

User avatar
Steve
Matrix Staff
Posts: 3307
Joined: Tue Jan 03, 2006 3:59 pm
Has thanked: 109 times
Been thanked: 418 times
Contact:

Re: MIAC 8BIT

Post by Steve »

If you log in here with your Matrix account details (note: this is not this forum login, but is the same login as the v9 forum), you can access the toolchain downloads:
https://www.flowcode.co.uk/accounts/login/

For the MIAC, you will need the PIC 8bit Toolchain:
Flowcode_Account_Home.png
Flowcode_Account_Home.png (92.79 KiB) Viewed 477 times

franky1978
Posts: 7
Joined: Thu Jun 13, 2019 2:29 pm
Contact:

Re: MIAC 8BIT

Post by franky1978 »

i have solved thanks!

Post Reply